Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt utbildning inom vin och matkultur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 454 | 16 697 | 11 175 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 608 | 511 | -13 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 610 | 511 | -14 |
Årets resultat (tkr) | 438 | 383 | 34 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 669 | 3 341 | 2 416 |
Antal anställda | 15 | 12 | 11 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 454 | 16 697 | 11 175 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 608 | 511 | -13 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 610 | 511 | -14 |
Årets resultat (tkr) | 438 | 383 | 34 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 952 | 670 | 628 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 717 | 2 672 | 1 788 |
Tillgångar (tkr) | 3 669 | 3 341 | 2 416 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 847 | 909 | 526 |
Obeskattade reserver (tkr) | 259 | 208 | 190 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 563 | 2 224 | 1 700 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 669 | 3 341 | 2 416 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 | 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 12 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 430 | 1 391 | 1 016 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.8% | 3.1% | -0.1% |
Soliditet | 28.2% | 31.7% | 27.4% |
Kassalikviditet | 100.7% | 114.1% | 97.5% |
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt utbildning inom vin och matkultur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.